Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Secretul longevității lui Ion Iliescu, dezvăluit de un nutriționist. Ce mănâncă fostul președinte la 94 de ani

Postat la: 01.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Iliescu, fostul președinte al României, urmează o dietă strictă, iar acesta ar fi secretul longevității sale. Fostul lider al țării a ajuns la vârsta de 94 de ani. Un nutriționist a dezvăluit care este regimul pe care acesta îl urmează cu strictețe.

Ion Iliescu a ajuns la vârsta de 94 de ani. Deși s-a speculat că sănătatea lui ar fi șubredă, fostul lider de la Cotroceni respectă cu sfințenie un regim zilnic. Dieta lui are la bază alimentația asistată biochimic. În realitate, este vorba despre un regim alimentar disociat aprofundat de nutriționistul Ion Pop Blaga. Specialistul a precizat că acest regim ajută pacienții să renunțe la medicamente și să se simtă mai bine. „Nu văd o altă alimentație decât cea asistată biochimic, prin care proteinele, glucidele și lipidele se consumă separat, nu împreună, care să pună pe picioare un om cu afecțiuni cardiace majore, într-un timp atât de scurt", a declarat nutriționistul Blaga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE