Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Sinecuristul pupilei lui Ciolacu e-n concediu medical "fără număr" la lautari pe banii statului. El ar trebui sa starpeasca evaziunea fiscala

Postat la: 22.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu: "Începem sa intram in logica fostei sefe de la Casa de Sanatate: sa-i cautam pe toti românii in concediu medical acasa, ca sa vedem daca sunt sau ne mint!"

Nu e valabil si pentru clientela PSD. Sinecuristul Florin Dinu, sef la Directia Regionala Antifraudă Fiscală, numit pe functie fara nicio competenta in domeniu. Are doar calitatea ca este cumnatul Elenei Dinu, deputat PSD de Giurgiu.

Fosta pupilă a lui Nicolae Bădălau, actuala pupilă a lui Marcel Ciolacu, este o membra marcanta a caracatiei PSD. Drept pentru care cumnatul Florin Dinu de la Antifraudă sfideaza orice regula interioară impusa de Ciolacu, asa cum este si cea a concediului de odihna pentru cei cu funtii din PSD. Pentru ca asa cum afirma liderul maxim al social democratilor: "concediul medical inseamna bani platiti de la stat".

Florin Dinu - cel care ar trebui sa starpeasca evaziunea fiscala - se declara in concediu medical, insa participa ca la concurs la nunti, botezuri si cumetrii, calarind peste tot masina din dotarea serviciului si asta fara ca nimeni sa-l intrebe. Pe 4 decembrie, cel platit de la stat ca sa combata evaziunea intra in concediu medical. Trei zile mai tarziu, pe 7 decembrie, Florin Dinu, "grav bolnav", se trateaza pe banii statului la o nunta cu lautari.

Pe 11 decembrie, tot "bolnav" si tot pe banii statului, Florin Dinu isi rezolva o droaie de probleme facand nenumarate drumuri, in plin concediu medical, cu masina de serviciu, o Dacia Duster cu nr B-63 GTO. Cu care a fost vazut si la o inatlnire cu Daniel Dinu - sotul deputatei PSD de Giurgiu, director la DRP Bucuresti.

Video AICI 

Asa ca adresam si noi urmatoarele primului ministru, ministrului de Finanțe si președintelui ANAF, pentru a întreba dacă cele semnalate în mediul on-line sunt reale, în sensul:

1. Dacă Florin Dinu a îndeplinit funcția de Şef Serviciu în cadrul direcție de Antifraudă, regionala Teleorman, în ce perioada și ce-l recomanda, întrucât conform CV-ului nu are experienta și pregătirea necesară.

2. Dacă în luna decembrie a beneficiat de zile de concediu medical şi în ce perioada.

3. Dacă pe perioada concediului medical a folosit maşina de Serviciu, conform foilor de parcurs, localizare GPS a mașinii, pentru ca în imaginile din mediul on-line este evident ca acesta folosea mașina de Serviciu şi părerea sănătos, el figurând în concediu medical.

4 Dacă, asa cum reiese din pozele de pe Facebook este normal ca un şef de Serviciu Antifraudă, aflat în concediu medical, sa participe la petrecerii, unde pare bine, sănătos și sa sfideze alți funcționari publici care îşi fac treaba.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE