Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ca să poți frauda alegeri, trebuie să poți manipula!

Postat la: 25.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sunt câteva certitudini despre motivația comasării alegerilor și a listei comune PSD-PNL, printre care salvarea PNL de la dezastru, respectiv pericolul ca AUR să câștige europarlamentarele. Să analizăm astăzi cum e previzibil să acționeze puterea, ținând cont de cum s-a acționat în trecut și ce proceduri s-au folosit.

În 2019 la europarlamentare, pentru ca PNL să poată câștiga, s-a pus la cale un plan de fraudare ce a fost amenajat prin sondajele de opinie falsificate, gonflarea importanței lui Rareș Bogdan pus pe locul de "Number One" pe lista liberală, respectiv prin folosirea lui Dragnea pe post de idiot util, ce a redus turația motoarelor PSD și a anulat numărătoarea paralelă, pentru că i se promisese că va primi achitare. S-a manevrat cât s-a putut prin softul de numărare a voturilor, exit-poll-urile au confirmat scorul și victoria PNL, și în acest fel s-a credibilizat și postura de favorit a lui Iohannis pentru prezidențialele ce urmau. Imediat după asta, Firea și Tăriceanu, ce apăreau în sondajele reale ca și candidați ai PSD ce-l puteau bate pe Iohannis, au fost retrași, inclusiv sub amenințarea unor dosare în justiție, și-n acest fel s-a amenajat competiția pentru prezidențiale, unde președintele în funcție a făcut doar act de prezență, deoarece a avut-o contracandidat pe Viorica Dăncilă, bine manipulată și batjocorită deja de presă.

Despre alegerile din 2020 e suficient să vă reamintesc episodul de la Sectorul 1, acolo unde fraudarea a fost dovedită și anchetată, totul s-a blocat însă sub presiunea americanilor ce o doreau neapărat ca primar pe Clotilde Armand. Și-n acest caz fraudarea a avut nevoie de manipulare, ce a fost executată tot prin sondaje falsificate, dar mai ales prin exit-poll-ul ce indica o diferență de cca 10% în favoarea lui Armand (!), în condițiile în care la numărătoarea finală mai apăreau doar 1000 de voturi în favoarea ei (sub 1%), și asta și după ce oamenii USR au furat saci de voturi nedorite. Autorul exit-poll-ului fraudulos este Avangarde, institutul lui Marius Pieleanu de la SNSPA, ce-a fost mandatat să se descalifice și să se facă de râs, dar cu scopul credibilizării victoriei lui Clotilde Armand.

Și-acum ajung în zilele noastre cu alegerile, dar și cu Pieleanu, deoarece el a fost ales din nou să fie "târfa regimentului", el este autorul sondajului invocat de PSD și PNL spre a-și baza decizia de comasare și liste comune. Mihai Tudose și Rareș Bogdan, în posturi de Lolek și Bolek, au fost mandatați să ne anunțe că Pieleanu le-a comunicat (la miezul nopții!) că pot lua deciziile, deoarece peste jumătate dintre români sunt de acord cu comasarea, și chiar mai mulți cu lista comună PSD-PNL. Puteți râde cât vreți, și merită, dar trebuie să pricepeți că ceea ce începe cu o manipulare, va continua la fel, totul sfârșind cu o fraudă electorală. Guvernanții își bazează planul de fraudare din 2024 pe faptul demonstrat în ultimii ani că românii sunt proști și blegi, lucruri care nu se pot schimba în mod normal. Din acest motiv vă îndemn și azi să acționăm împotriva "târfelor" ca Pieleanu și comanditarii săi, la vot, adică să fim proști, dar să fim mulți!

Cozmin Gusa

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE