ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Coldea încasează o lovitură de baros, exact când rânjea ca prostul!

Postat la: 20.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe Coldea l-a părăsit norocul! E clar! Tocmai ieri, când se pregătea să îmbrace haina de analist public, pe modelul lui Dumbravă, fratele său pătat, avocații săi, colegi cu el în grupul de criminalitate organizată, care încă nu este anchetat de către DIICOT, i-au pregătit generalului-interlop un comunicat amplu prin care plănuiau să-i ofere, de ieri înainte cum ar veni, o tribună de tip justițiar, de unde Coldea să înceapă să emită public acuzații contra dușmanilor, începând cu presa ticăloasă.

Cu costume în ton cu vremea de afară, cu cureaua asortată mereu cu pantofii, cu noua freză bogată, cu păr grefat de la ceafă, cu zâmbet lucrat ca să impresioneze doamnele naive, bucuros de noua calitate de consultant internațional al unui lider mafiot, dar sorosist, ce mai fraților... generalul-interlop era pregătit de ieri să-și intre în noul rol de influencer, pe care vă informez că îl râvnește demult, cam de când a ieșit la pensie și a început să se viseze o combinație de Ion Cristoiu cu Dana Budeanu; ăsta este nivelul pe care el îl admiră și îl prizează.

Or, exact în aceste momente, care ar fi putut să fie tonice pentru el, din ziua de ieri, Dumnezeu e mare (cum se spune) a venit lovitura de baros a lui Liviu Alexa aplicată peste scăfârlia lui Coldea, plină de aere, ca să nu zic plină de altceva. Și din visele lui s-a ales praful, deoarece în interviul cu Alexa, fostul președinte albanez Sali Berisha indică arestarea lui Coldea ca fiind necesară în baza implicării acestuia în rețeaua de trafic internațional de droguri a cartelului de la Sinaloa.

Toate acuzațiile dovedite aduse până acum generalului-interlop sunt grave și suficiente pentru ca să fie condamnat la multă pușcărie, însă asta cu drogurile îi pune capac. Desigur, i-ar pune capac dacă și instituțiile statului vor începe să acționeze conform legii și ar trebui, băi oameni cu chipiu sau oameni cu robă, deoarece altfel România va fi târâtă într-un vârtej situațional destabilizator, iar exact pe asta mizează rețeaua generalilor-interlopi. Azi e CSAT, băi Klause! Adică exact cadrul potrivit pentru analize și decizii. Așteptăm să te vedem cât ești de dur, și noi, și mult iubita ta soție, care este îngrijorată de viitorul ei.

Despre comunicatul ăsta al lui Coldea, atât de vehiculat public, de parcă ar fi parte a unui proiect de PR pe bani, nu e de remarcat nimic, decât procedura disperată prin care generalul-interlop vrea să indice din nou presa ca și cum ar fi o vulnerabilitate de securitate națională, adică exact cum i-a învățat Soros pe el și Băsescu acum aproape 20 de ani, atunci când s-a formatat Statul Paralel. Coldea nu e inteligent, prieteni.

Este doar un viclean, cu o gândire de tip binar, dar acum s-a văzut că și consultanții lui sunt niște ageamii, măi Valeriu Stoica, cel care-l asiști din punct de vedere juridic. Pe mine mă pomenește în comunicat, zice că aș fi „genul Cozmin Gușă". Ei bine, băi Floriane, te confirm: așa e, numai că eu sunt genul proxim, iar tu vei deveni diferența specifică. Ia vezi dacă îți mai răspunde la telefon Bogdan Teodorescu, ca să-ți explice pe înțelesul tău ce aș vrea să zic eu.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE