Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paranghelie cu comasare de alegeri și Macarena, la doi ani de la izbucnirea războiului lui Putin!

Postat la: 24.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Că ne place sau nu, la doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina, aniversăm și doi ani de la finalul pandemiei. Bolnav de cancer, senil și ticălos, cu ni-l descriu analiștii politici și propagandiștii din structurile de apărare, Vladimir Putin a ucis COVID19.

Grație acestui război, am scăpat de măști și de teroarea vaccinării. Sigur, românii mai puțin înzestrați intelectual ar spune că e o coincidență, însă o coincidență e doar o lege neînțeleasă!

Trecând peste asta, tot Vladimir Putin i-a ajutat pe politicienii români să amaneteze sub semnul salvării de neam veniturile țării către marile puteri. Cardurile sociale cu care cumpără românii merg în conturile supermarketurilor nemțești, franțuzești și belgiene. Băncile de toate naționalitățile fac profituri uriașe din dobânzile dublate pe credite imobiliare, iar marile companii de electricitate și carburanți ne uscă și ele la buzunar umflând prețurile după bunul plac.

Sigur, în tot acest răstimp, politicienii români ne spun că traiul greu pe care îl avem e vina lui Putin și că spre binele nostru ei vor comasa alegerile, ca să economisim bani. O manevra fină de a lucra psihologic românul care nu prea gândește. În psihologie, se știe că dacă ai făcut o alegere e foarte plauzibil să o repeți, așa că, dacă de exemplu ai ștampilat PSD la locale, ai slabe șanse să ștampilezi USR la două minute distanță! Iar ăsta și doar ăsta e unicul scop. E un fel de băgare a românului la înghesuială, similară cu ceea ce practică hoții de buzunare în tramvai! Omul panicat și stresat și presat nu mai gândește logic. Iar rostul multor buletine la un loc e fix să încurce alegătorul, ca să blocheze gândirea logică ce ar duce la un vot rațional!

În vreme ce politicienii români clar dansează pe refrenul unei piese străine, românii sunt revoltați de piesa Macarena. O fata care înjură se plânge că nu poate merge nițel mai dezbrăcată pe stradă fiindcă riscă să fie violată. Un personaj care personal îmi e extrem de antipatic, polițistul Godină, a spus un mare adevăr: Cu cine ieșiți de vă temeți să nu fiți violate? Ulterior, l-a retractat, fiindcă curajul și logica nu sunt puncte forte ale poliției. Ideea era corectă!

Însă situația e mult mai complexă. Iar unica întrebare nepusă e simplă: De ce femeilor din România li se induce ideea că trebuie să umbli dezbrăcată ca să atragi? Că să te prezinți ca un obiect sexual în fața unui bărbat e o libertate și nu o constrângere psihologică. Firește, răspunsul e pe cât de simplu, pe atât de complex. O femeie slabă psihologic, predispusă la a fi manipulată să se îmbrace sexy, să țină diete și să umble după bogăție și frumusețe din bisturiu e un foarte bun client al economiei de piața. Iar industria de beauty prosperă din aceste Macarene care gonesc spre viol în goana după aprecierea bărbaților!

Loredana Codruț

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE