Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Au aparut probe noi în dosarul Bădălău-Grădinari

Postat la: 09.05.2018 - 16:45 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a intrat in posesia unor documente importante referitoare la scandalul Bădălau-Grdadinari:

"Publicăm două documente. Primul este un raport al Corpului de Control al Primului-Ministru din vremea Guvernului Ponta. Corpul de Control a constatat analizând situația juridică a acumulării Grădinari, pe care urmează să pună mâna senatorul Niculae Bădălău că, în mod abuziv, Primăria și-a adjudecat 150 de hectare de sub luciu de apă în anul 2002. În realitate, terenul aparținea Apelor Române. Raportul a fost trimis la Parchet, dar fapta nu a fost sancționată printr-o anchetă și un rechizitoriu.

Al doilea document este o hotărâre judecătorească, prin care este respinsă o acțiune a Primăriei îndreptată împotriva Apelor Române, prin care se solicită același teren. Cele două documente demonstrează fără echivoc că, încă din 2002, Niculae Bădălău a încercat să își transforme uriașul lac, acumularea Grădinari, în propriul domeniu." (Sorin Roșca Stănescu)

Documentele la finalul articolului de AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE