Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ecaterina Andronescu şi-a tras restaurant de lux la Casa Presei

Postat la: 31.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In a doua parte a anului trecut, fostul ministru al Educației, senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu, a fost văzută in repetate rânduri in Casa Presei, mai exact in zona unde a funcţionat Bursa Romana de Mărfuri. 

Misterul a fost dezlegat imediat. Fostul ministru dădea indicaţii unor muncitorii de la RA-APPS care amenajau in local de lux in acea zona.Timp de câteva luni, Abramburica a fost văzută săptămânal la Casa Presei, iar când lipsea muncitorii RA-APPS au fost supravegheaţi de doi oameni de încredere ai senatoarei PSD.

Către sfârşitul anului trecut, restaurantul a fost amenajat si dispune de circa 300 de locuri unde se pot organiza petrecerii exclusiviste, dar si nunti sau botezuri. Potrivit informaţiilor deţinute de ZIUAnews, restaurantul de lux de la Casa Presei, care are intrarea pe lângă fostul sediu al ziarului Adevărul, este controlat de către familia Ecaterinei Andronescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE