Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PNL poate pierde Primaria Sectorului 1 din cauza lui Vasile Blaga

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In ultima perioada de timp, Sectorul 1 din Bucuresti au fost impanzit cu bannere, afise si flayere electorale unde deputata Diana Tusa este prezentata ca fiind candidatul ideal al PNL pentru a ocupa fotoliul de edil al acestui sector.

Insa, realitatea este cu totul alta, si, deja, liberalii au inceput sa intre in fibrilatii pentru ca vad, de la zi la zi, ca mergand pe mana Dianei Tusa, pierd unul dintre cele mai importante fiefuri liberale, adica Sectorul 1, lasat liber, cu ajutorul DNA, de catre Andrei Chiliman. Ultimul sondaj „Sociopol" dat publicitatii recent a inflamant si mai mult atmosfera in PNL, generand un scandal monstru in randul liberalilor bucuresteni, dar mai ales printre cei de la Sectorul 1.

Potrivit sondajului (vezi facsimil), deputatul PSD Dan Tudorache conduce cu 47% in optiunea de vot a locuitorilor de la Sectorul 1 pentru ocuparea fotoliului de primar al acestui sector. Pe locul 2, la mare distanta, se afla Razvan Murgeanu de la Miscarea Populara cu 19%, si abia pe locul 3, cu 14% din preferintele locuitorilor din Sectorul 1, se situeaza liberala Diana Tusa.

Locurile urmatoare in sondaj sunt ocupate cu Andrei Gerea (ALDE)-8%, Marcel Dumitru (M 10)- 6%, Dragos Popescu (PRM)-5% si ultimul loc este ocupat de presedintele COSR-Alin Petrache (UNPR)-1%. Ca urmare a rezultatului acestui sondaj, au crescut si mai mult tensiunile in PNL. Liberalii cu state vechi ii reproseaza Alinei Gorghiu ca o sustine in continuare pe Diana Tusa, desi se observa ca nu are nicio sansa sa castige alegerile locale din acest sector.

Mai mult, liberalii au ajuns la concluzia ca doar Vasile Blaga o mai sustine la ora actuala pe Diana Tusa pentru simplu fapt ca cei doi sunt in relatii excelente cu fostul „creier" liberal al Sectorului 1, Vlad Moisescu. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, bannerele cu Diana Tusa care au impanzit Sectorul 1 sunt realizate cu spijinul financiar al lui Vlad Moisescu.

De fapt, liberalii il acuza pe Vasile Blaga ca face jocul lui Vlad Moisescu care vrea ca Diana Tusa sa ajunga primar al Sectorului 1, ca astfel, sa se acopere toate ingineriile regizate in mandatele lui Andrei Chiliman. Trebuie precizat ca Diana Tusa nu este agreata de catre liberalii cu vechime de la Sectorul 1 pentru ca, dupa ce a iesit deputat in Sectorul 1cu ajutorul liberalilor, a plecat din PNL, formand Initiativa Liberala cu Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, dupa care a cochetat cu PDL, si apoi a revenit in PNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE