Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adevărul despre misterioasa piramidă descoperită în Antarctica

Postat la: 16.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O nouă piramidă misterioasă a fost descoperită în Antarctica datorită Google Earth. Doar că este doar un munte. Și chiar și partea "nouă" a teoriei conspirației este doar o versiune refăcută a unei povești care a fost relatată de ani de zile despre piramidele de la Polul Sud.

Prima piramidă a fost descoperită de către Expediția britanică din Antarctica din 1910-1913. A fost apoi ținută secretă față de orice altă persoană din lume, numind-o "Piramida" și folosind apoi acest nume pe fiecare studiu geologic al zonei. Acești geologi nu și-au putut imagina că 100 de ani mai târziu "adepții adevărului" vor vedea prin stratagema lor și vor descoperi că structura este de fapt o piramidă, probabil creată de o civilizație extraterestră, sau Atlantida.

Acum, un al doilea munte a repornit roata teoriilor conspirației. Acesta poate fi găsit la coordonatele 79°58'39.25?S 81°57'32.21?W. Este în mod clar un munte. "Structurile în formă de piramidă se află în Munții Ellsworth, care este un lanț cu o lungime de peste 400 de km, așa că nu este de mirare că există vârfuri stâncoase care răsar deasupra gheții. Vârfurile sunt în mod clar compuse din rocă și este o coincidență faptul că acest vârf particular are această formă", a declarat pentru IFLScience Dr. Mitch Darcy, geolog la Centrul German de Cercetare pentru Geoștiințe din Potsdam.

"Nu este o formă complicată, deci nu este nici o coincidență specială. Prin definiție, este un nunatak, care este pur și simplu un vârf de stâncă care iese în evidență deasupra unui ghețar sau a unui strat de gheață. Aceasta are forma unei piramide, dar asta nu înseamnă că este o construcție umană". Deși totul este foarte misterios pentru că așa a spus cineva pe internet, vârfurile în formă de piramidă sunt foarte frecvente: Matterhorn din Alpi și Muntele Bulandstindur din Islanda sunt exemple notabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE