Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Profesorul care a "ghicit" până acum toți pașii lui Putin în război: Rusia va mai anexa încă patru regiuni din Ucraina!

Postat la: 29.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ucraina ar putea pierde controlul asupra unei mari părți a teritoriilor sale, a declarat profesorul american John Mearsheimer într-un interviu acordat lui Palki Sharma.

„Cred că s-ar putea întâmpla următoarele: ca urmare, rușii vor prelua controlul asupra a aproximativ 40 la sută din teritoriul Ucrainei. Conform presupunerilor mele, vreau să subliniez că aceasta este părerea mea, că vor anexa încă patru regiuni", a sugerat el.

Politologul nu a precizat ce regiuni avea în vedere. Potrivit profesorului, acum nu se vorbește despre un conflict înghețat. El a adăugat, de asemenea, că trupele rusești câștigă avantajul pe câmpul de luptă și sunt pe cale să câștige în cele din urmă bătălia.

„Echilibrul de putere s-a schimbat semnificativ în favoarea Rusiei în ceea ce privește armele și trupele, care sunt de mare importanță", a concluzionat Mearsheimer, ale carui previziuni s-au adeverit pana acum in privinta războiului din Ucraina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE